I

INTERNATIONAL EXCHANGE

ERASMUS+ 2021

Nemzetközi diákcsere program


2021-ben Magyarország (és annak képviseletében a S.A.L.T Hungary) ismét részt vesz az EU által támogatott International Exchange és Erasmus+ programban négy-öt másik európai országgal együtt.

A 26 év alatti fiatalok a hajó legénységének részét képezve megismerkedhetnek a nagyhajós vitorlázás szépségeivel és nehézségeivel, a tengerrel, egymás és a vendégfogadó kikötők kultúrájával, és egy közös, életre szóló sorsfordító kalandban vehetnek részt.

Az 5-6 fiatalból álló nemzeti csapatok egy kijelölt hajón vesznek részt – ez jelenleg még nem ismert.

ÉRDEKLŐDJ, HOGYAN KERÜLHETSZ BE A MAGYAR CSAPATBA!

 

1

Először is, nézd meg ezt a videót: erre a hajóra mehetsz! (Egyébként pedig így keress a YouTube-on: eendracht tall ship.)

 

 

2

Másodszor: ha 15–25 év közötti fiatal vagy, kaphatsz ösztöndíjat: a magyar fiatalok számára is igényelhető a programban való részvételre nemzetközi ösztöndíj, melynek nagysága fejenként maximum

500 €

lehet. Az Ománi Szultánság ösztöndíja nálunk igényelhető az alábbi ÉRDEKLŐDÖM AZ ÖSZTÖNDÍJ IRÁNT! gomb megnyomásával.

 

3

A részvételhez nem szükséges hajós előképzettség!

 

4

Behajózás: még nem ismert dátum és hely

Kihajózás: még nem ismert dátum és hely

Részvételi díj: még nem ismert összeg

A díj tartalmazza: hajón szállás és teljes ellátás, részvétel a sail trainingen verseny körülmények között és a kikötői programokban, regisztrációs és egyéb adminisztrációs díjak.

A díj nem tartalmazza: utazási költségek és utazás közbeni esetleges szállásköltségek, biztosítás, költőpénz). Az utazás megszervezésében szívesen segítünk (pl. repülőjegy beszerzése, biztosítás, útvonaltervezés). Továbbá pályáztunk az Unióhoz  utazási támogatásra (öszege 360 € lehet), amelynek eredménye tavasz folyamán várható, így ez tovább mérsékelheti a költségeket.

 

5

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és felkerülsz az érdeklődők listájára, így időben értesülsz a lehetőségekről.